Over mij

Hee, wat leuk om je hier te zien!

Mijn naam is Françoise. Ik ben een 20-jarig meisje dat International Business and Management studeert. In mijn vrije tijd ga ik het liefst winkelen, makeup-en, sporten of werken aan mijn blog. 

Als klein meisje was ik niet echt een meisje-meisje, maar ik heb altijd al van make-up gehouden. Die passie is nooit weg gegaan. Rond mij 12e begon ik met het kijken van make-up en haar tutorials op YouTube. Zo kon ik uren op mijn kamer doorbrengen; druk bezig om de haarstijlen en makeuplooks na te maken. 
Toen ik 15 was besloot ik dat ik mijn eigen plekje op het internet wilde hebben waar ik mijn liefde voor makeup kon delen. 

Ik vond het onwijs leuk om aan mijn blog te werken: het creëren van looks, het maken van foto's en het schrijven van de artikelen.  Toen ik begon met studeren had ik helaas geen tijd meer voor mijn blog en besloot  helaas het daarom te verwijderen. Nu, bijna 3 jaar later, heb ik besloten om een nieuwe start te maken en creëerde "makeup by Francoise". Hier deel ik reviews van producten, deel ik mijn tips & trics en laat ik zien hoe ik bepaalde looks maak.

Dankjewel voor het bezoeken van mijn blog en ik hoop je hier vaker te zien 


Much love,
Francoise

Instagram

© By Françoise. Design by FCD.